Grön

Det var en rejäl urladdning igår för idag är jag glad igen. Det hade helt klart sina fördelar att vara förbannad. Bet ifrån till höger och vänster. Istället för en sketen Fujitusdator ska jag ha en Macbook. Det deklarerade jag för chefen och fick medhåll från en kollega. 
 
Igår handlade jag camebridgeprylar igen. Och vägde in mig. Så sjukt besviken jag blev när jag efter tre veckors ren kur (soppor och shakes soppor och shakes soppor och shakes) hade minskat 7,3 kg. Det går liksom inte att käka mindre än så här och fortfarande fungera skapligt. 470 kcal om dagen. Den här veckan kör jag ren kur och upptrappning. Så igår kväll fick jag glufsa i mig 100 g kalkon! Jag blev typ illamående. Idag ska jag lägga till lite grönsaker. 
moget | | En kommentar |

Apröv

Allting är apröv idag. Precis allting. Till och med den där förbannade jävla solhelvetet är en apröv. Komma fram på en måndag.
 
Fan vad jag hatar mitt jobb. Jag är för evigt dömd att sitta i det här jävla aprövhålet och vända paper resten av mitt liv. Skönt att jag har en aprövsgigantisk studieskuld som plåster på såren. Känns värt att plugga i sex år vid universitet för hamna i en jävla APRÖV! Sen får jag ju oftast förmånen att fylla mina arbetsdagar med uppgifter som yngre och mer välbetalda kollegor inte kan/vill/orkar/tyar befatta sig med dumpar över på mig. Eller uppgifter som någon äldre stofil inte längre känner för att handskas med. Det finns åt helvete för många mellanchefer på den här arbetsplatsen. Tror faktiskt vi har fler chefer och "verksamhetsansvariga" än (dom naturligtivs lägre stående varelserna) arbetare. 
 
Förbannat trevligt att lägga omkring 10 timmar i veckan på att transportera sig till och från aprövhålet också. Så att man slipper ha någon direkt fritid menar jag. Går hemifrån vid halv sju på morgonen. Är hemma vid tjugo i sex på kvällen. Extra kul att betala för skiten också. 1890 kr i månaden. Så jävla skönt att jag har lägst lön i aprövhålet då. 
 
Fritid? Spelar det för roll då när jag ändå ligger i soffan eller framför datorn i sängen och ser något menlöst som ska få tiden att gå så jag kan få sova någon gång. Jävligt värt att bo i varberg där man känner typ tre pers. Har man av någon anledning en orsak att inte supa som ett svin ett helg så får man sitta ensam. Det går nämligen inte att umgås utan att intaga alkohol. Inte ens sambon klarar det. 
 
Jag har sömnbrist. Så jag är lite grinig. Det är helt enkelt jävligt mycket aprövsmåndag idag. KUKEN.
Har fan puls.
moget | | Kommentera |

Nyfiken i en strut

Vet inte om det är någon slags taktik för få kollegorna att typ hata varandra eller om det är så att little big boss är väldigt oförsiktig. Eller dum i huvudet. Samtliga anställningskontrakt (med nuvarande lön) finns samlade i pärmar i kontorsförådet. Fullt tillgängliga för alla som jobbar här. Hade inte tid att gå igenom så många, kollade bara upp namnen på de som anställts efter att jag anställts. En utav dem, som är tio år äldre än mig och således borde ha någon form av arbetslivserfarenhet knallade in på 5000 kr mer i månaden än mig. Det kanske jag kan leva med? Vi gör ifos samma sak fast jag har ungefär 50% andra grejer att pyssla med också. Utöver liksom. 
 
Lite grinigare är det med den andra personen. Som är yngre än mig. Som förvisso är utbildad, men inte i det personen är anställd för. Personen har mycket nyligen förklarat för mig att jobbet är lätt; det är bara att delegera uppgifter uppåt eller neråt i hierarkin. Våra ingångslöner skiljer sig på 11000. Det är så sjukt sinnesstört. 
 
6 år på universitet helt jävla bortkastade. Hej studieskuld och lägst lön på arbetsplatsen. 
 
 
moget | | Kommentera |
Upp