1 april?

Först och främst vill jag uttrycka mitt fullkomliga hat mot blogg.se som väljer att radera ett helt inlägg som jag skrivit med mycket möda och stort besvär. Så. Nedan följer en rekonstruktion av det ursprungliga inlägget fast med fler stavfel för jag orkar fan inte bry mig mer.

En gång när jag var liten och vaknade upp låg det femkronor lite här och var. Fem kronor var en förmögenhet på den tiden. Fem kronor= 10 jenka. Fem kronor= 5 isglassar på jourlivs. Fem kronor= 1 piggelin och två jenka. Galen av lycka började jag genast i min iver att försöka samla ihop denna förmögenhet. Men det gick inte. Min jätte jätteroliga pappa skrattade förnöjt när mina små barnfingrar försökte plocka upp mynten. Han hade limmat fast dem under natten. Det var ett bra aprilskämt.

För ett par år sedan talade jag om för systra mi att vår bror fått jobb som mekaniker på en militärbas i Norrland. Om man känner min bror förstår man osannorlikheten i att han skulle jobba på en militärbas. Hon blev väl kanske glad för att han fått jobb, men tyckte väl att det inte var lika kul att det var i Norrland. Jag hade inte planerat lögnen utan den kom helt naturligt och spontant. Det var ett bra aprilskämt.

För sju miljarder år sedan (när jag gick på högstadiet) lurade jag Puppi å det grövsta på första april. Detta har jag på riktigt helt förträngt. Jag sa till henne att anledningen till att vår favoritlärare tappat så mycket hår (han hade/har en änglavit krans kring skallen) var att han hade en dödlig sjukdom och snart skulle dö. Hon gick på det och blev jätteledsen. Inte fullt så bra aprilskämt.

moget | | 3 kommentarer |

Gubbilsk

Det är ju tamigfan bara skit på teve. Fan fan fan!
moget | | Kommentera |

Soppatorsk

Idag är jag en trött festivaldirektör. Var på Trucken igår och blev radiostyrd. Men det var väldigt värt för jag hade skoj.

Idag tog hela Music Doc crew med gäster springnota på Hagabadet. Snyggt jobbat.( Det var inte med flit det var bara det att ingen kom ihåg att betala. INGEN. Av typ 10 pers.) Lycka är att få äta fruktsallad till frukost. Och äppelkaka. Och potatissallad. Men inte samtidigt.

Just nu rullar We call it Skweee på Space där jag sitter. Det är lite mysigt. Om en stund ska vi börja styra upp stället inför kvällens klubb. Påt igen bara. Fundrar på att ta mig en jammare redan nu. Men det kanske är lite väl kartigt? Haha. Förresten fick jag nog vad jag behövde igår.
moget | | Kommentera |
Upp