Mamma säger

Min mamma säger att jag inte får följa med till London om jag har burka på mig på planet. Vi får väl se.
I London ska jag leta rätt på en albinosäl. En sådan har jag velat ha länge nu. Sätta fast den i ett snörre och släpa runt på. Och så vill jag ha en indian. Och i Covent Garden ska jag hålla ett preformance på rövarspråket. Och i speakers corner ska jag vädja till britterna att skicka ett gäng missiler och några trupper som kan hjälpa till att avsätta den svenska regeringen. Jag tycker att regeringen suger. Och inte på ett bra sätt.

Min fyraåriga systerson är här i finspång. Han talade om att hans pappa är Kung, hans mamma är en prins och att jag är ett franskt troll. Där ser man.
moget | | 2 kommentarer |

Cum

Har varit i göteborg ett par dagar (fem ungefär). Såg Maiden spela fotboll på ett lokalt korpenlag (Maiden vann med 5-2). Det var gasande sol och det fanns en god mängd alkohol  tillhanda. Men hör och häpna: vildbarn höll sig på mattan hela dagen! Kvällen bjöd på grym underhållning på Ullevi där jag såg Maiden en gång till och klunkade folköl så skumet yrde.
Jönsson och Piss som tagit sig upp/ner (vet inte var Perstorp ligger) stannade till söndag kväll så det hanns med en badtur till Delsjön också. Jag har med andra ord varit på semester.  Själva turistande fixade jag på egen hand: irrade omkring i centrala göteborg två dagar i rad och letade efter feskekyrkan och ett grönsakstorg men fann Göteborgsoperan och Indiska. Inte fy skam. För jag har köpt värsta söta klännigen. På lördag ska jag leka "kärvänlig och ytterst väluppfostrad dotter" när mammas sextioårskalas hålls. Då kommer den klänningen väl till pass.
Annars har det grillats, svettats, legats samt duschats en hel del. Trivs bra i Göteborg. Trivs bra i Lunden. Som Tomas säger: Spelar ingen roll om du är horan eller kunden- alla är välkommna i Lunden!

Putte i Parken blir inställt för min del. Har inte råd (så ovanligt), vill inte snika på Timpus en månad till. Men! Här kommer det bästa: Betty är Finspång nu. Och det är jag med! Så jag får hänga lite med min alfahannevän och matte ändå!  Matte funderar visst på att dra en endagarstur till  Putte i parken. Om han inte gör det så blir det en Tandemcykelpicknick istället. Det vore ball.

Sorry Kalle! Vi får svinga bägare en annan gång.
moget | | En kommentar |

arbeit macht freiheit

Inget gick åt helvete på jobbet idag. Den lilla tvättstugemarodören var inte i tvättstugan när jag kom med min tvätt. Jag har inte glömt några plattor på idag. Börjar ana oråd. Lugnet före stormen?

I morgon gör jag åtta timmar i hamnen sen är jag ledig. I EN HEL VECKA! Det har inte hänt sen tidig bronsålder. Om två timmar och 29 minuter får jag lön. Är det moraliskt försvarbart att sjukskriva sig och gå och handla skor istället för att jobba?

Favorit i repris:


Jag ser mig själv lite som en modeikon.
moget | | En kommentar |
Upp