Idag har vi

Jag tänker göra en liten sammanfattning om vad jag och Mufflon har pysslat med idag. Sen kan ni klura ut själva vem som har gjort vad: jagat goseräv halv nio. Slickat skrev. Kastat mumintroll i vardagsrummet. Slickat skrev. Käkat leverpastej. Slickat skrev. Varit på finspångs centrum i 12 minuter. Slickat skrev. Gått promenad och klaffsat i lera. Slickat skrev. Tagit ett gubbvil. Tagit ett gubbvil och samtidigt slickat skrev. Tittat på aktuellts årskrönika. Slickat skrev.

Ungefär så. Men jävlars vilken trevlig hund det är. Mufflon alltså.

Hey! Jag fick bla en kryssning, matbereddare, presentkort, tre T-shirts och en tröja, cash, cykellampor och värmeljus i julklapp. Phet nöjd. 

Är i finspång nu. Sen blir det en tripp till la estocholmo på nyår. Sen blir det västerås. Sen tillbaka till varberg och slutligen tillbaka till det där förbannade arbetet. Har redan jobbångeset och är ledig till den nionde jan.
moget | | 2 kommentarer |

Tack

Jag vill rikta ett uppriktigt tack till migsjälv för att jag blev katastrofalt full på arbetsplatsens julbord igår. Det gjorde jag bra. Rödvinsfylla med gråt och gnäll och missade tåg. Tack! Det känns så skönt idag att behöva gå och kräkas mitt i slutrapporteringen. Man ska utmana sig själv sägs det och det har jag sannerligen lyckats med.
Fy fan vad jag saknar min kråka nu.
moget | | Kommentera |

Wedgee

Jupp. Jag har lyckats. Big time. Jag har lyckats göra en ganska brutal och för mig helt överraskande wedgee. På mig själv. Damp ner i soffan med pasta och lax och kände hur det blåste kallt i brevinkastet. När jag är hungrig som en gnu och har mat framför mig så ligger ungefär 95% av min koncentration på just maten. Så när högerhanden greppade gaffeln för att börja skyffla in så greppade vänsternäven* linningen på mina småbyxor. Och så vips! En alldeles egen överraskningswedgee! Det är för mig ett alldeles övertygande bevis för att höger hjärnhalva och vänster hjärnhalva har fullkomlig kommunikationsbrist. De kanske inte ens är släkt. För övrigt var det jävligt obekvämt.

En annan skön grej hände härom morgonen. Jag kom till jobbet, låste upp kontoret, hämtade kaffe och rätt var det var kom städerskan. Vi brukar småprata varje morgon.
- Vad är det som låter? Det låter som en liten katt.
- Det var jag. 
- Nej. Det lät som en liten katt.
- Mjau mjau mjau (med pipig röst.)
- Varför låter du så?
- Ehm...tja. Mjau mjau mjau.

* Man använder nävar till wedgees. Det känns mest naturligt.
moget | | 2 kommentarer |
Upp