Hot

Jag var på väg att skriva den argaste lappen någonsin med dödshot (och en ganska detaljerad bild över hur en eventuell avrättning skulle gå till) och polisanmälan och ganska uppfinningsrika glåpord när jag insåg att 1) Någon har brutit sig in i mitt källarförråd.2) Fanskapet har ställt in en jävla massa skräp i mitt källarförråd. Det lediga och öppna förrådet ca fyra meter bort dög tydligen inte till rikspuckot i min kåk.

Efter en fyrtiominuters dusch hade jag lugnat mig något. Då var det dags för nästa irritationsmoment: ösgötatrafiken. Jag tror att jag på riktigt hatar ösgötatrafiken. För att ta mig hem till mor måste jag A) Leta upp en quicomat (som ligger betydligt längre bort än busshållsplatsen) B) ladda ett kort för 200 spänn fast resan kostar 70. Efter en resa har jag 130 spänn kvar på kortet. Som räcker till en resa till. Därefter har jag 60 spänn på kortet. Och måste därför ladda det med 200 spänn igen för att kunna åka! GAAAHHHH. Hatar att bli rövknullad av storföretag. Läste dessutom att östgötatrafikens VD tyckte att det var en bra idé att hyra ut en lokal till Östgötatrafiken. Som Östgötatrafiken bistod honom med. Jag höll på att flippa när jag läste det men mamma sa att han precis avgått. Tur för honom.
Dessa är inte de enda irritationsmomenten idag kan jag lova, finns fler anledningar till att jag har all rätt att vara fly förbannad. Men att sjunka så lågt som att börja skriva personangrepp på ickeoffentliga personer på bloggen? Njae. Inte min stil.

Som tur är muntrade min systerson upp mig. Jag kom hem till morsan och då var han redan här. I morgon ska det visst bowlas. " jag kan inte bowla!" morrade jag trumpet när jag sparkade av mig de snöiga kängorna i hallen (det är ju schysst att börja gnälla redan in man kommit in ordentligt så alla förstår hur fruktansvärt synd det är om mig.) Då dök han upp med en tablettask, bjöd mig en karamell och sa "Det gör inget. Jag kan visa dig hur man gör." Problem solved.

moget | | Kommentera |

G´day

Trodde det var torsdag idag. Men syrran sa att det är onsdag. Guvva bra.

Fianna har varit i Norpan hela helgen. Vi har firat Fanny som fyllde år, det var lattjo. Vi hade rätt skoj dagen efter också för den delen.


Före fest.


Födelsedagskvinnan.


Dagen efter festen. När man har en femkronorskeps och skyddsglasögon kan det mycket väl ta 20 minuter att gå en sträcka som i normala fall tar ungefär 3 minuter. Som Fear and Loathing in Las Vegas fast i östgöts/holländsk tappning.

Helgens i särklass bästa kommentar:
- Elisabeth, kom så går vi ut i köket så ska jag hångla dig sönder och samman.
(Jag avböjde vänligen men bestämt.) (Det gjorde ingenting, The Preditor hittade ett annat villebråd att slaska mulle med.)

moget | | 4 kommentarer |

Favorit-chailatten är i en ROSA mugg! ;)

Go middag. Jag skulle skoja till det lite och skriva som tvättäkta fjortismodebloggare skriver. Men jag vet inte riktigt hur man gör.  Antar att det måste finnas en vis dos av modeintresse, väl dolt mindervärdeskomplex, förakt mot alla som drar storlekar över 32, anekdoter om en pytteliten hund eller en personlig tränare samt färgen rosa. Känner att jag går bet på de flesta punkter. Får återkomma helt enkelt. För själv har jag ett väl dolt modeintresse, förakt mot alla som drar storlekar under 32 (om det inte är barn eller sjuka människor. De sjuka är det synd om.), anektdoter som innehåller varken pyttesmå hundar eller personliga tränare och jag HATAR färgen rosa. Speciellt lax-rosa.

Men sen tillkommer visa återkommande element har jag märkt. Man ska kursivera! (själv jobbar jag med paranteser) och använda smileysar. (själv räknar jag med att folk på egen hand kan lista ut när det är på sin plats att dra på smilbanden.) Och slutligen ska det såklart finnas en massa retuscherade bilder. Gärna på mig. Som visar hur framgångsrik och snygg jag är. (som att jag behöver det fuckers!)

Nä. Jag får lägga ner det hela och göra lite nytta istället.

moget | | Kommentera |
Upp