Terrorbalans

Tycker inte om för långa blogginlägg. Så därför

moget | | Kommentera |

Tant?

Kom nyss hem från Trappan. De har öppet i två och en halv timme till (för vi går över till vintertid, annars hade det bara varit en och en halv timme kvar.) Grejen är att trots att alla förutsättningar har funnits där ikväll: trevligt sällskap, alkohol, bra musik osv så har jag ingen lust. Jag har tom försökt bli full* (för det kan ju tända partygnistan) men det gick inte. Massa öl och cider. Nada. ingen lust. Svepte en drink och en öl på trappan. Nada. Jag blev bara full i magen. Vilket är synd för jag är sugen på POMMES. Samtidigt är det skönt att vara så redig att man kan bestämma sig för att gå hem istället. Faktum är att jag nog inte hade lust till att börja med. Under det gångna året** har jag festat mer än jag gjort sammantaget under mitt liv. Ja, nästan i alla fall. Kanske har jag tröttnat lite. Eller så är det en temporär "svacka". Eller så är jag trött på att hamna på samma ställen hela tiden: trappan, svea eller hugos. Skitsamma. Ska bli skönt att inte var bakfull i morgon i alla fall. För de pengar jag "sparade" in på att inte köpa en massa öl på trappan tänker jag köpa svingod bakfyllemat. (fast jag inte kommer att vara bakfull)

Förresten: jag hade ju trevligt ikväll. Först var jag på museet för glömska. Såg två filmer och drack lite vin. Störd-alex var där och drog dåliga skämt.  Sen hade Mathilda fördrink i sin nya lya. Den var fin. Toan funkar inte så man måste ta med en hink vatten och spola med. Sen var det förfest hos forsberg och salle. Det var helt ok. Snackade med en sannslöst märklig klasskamrat. Vi har inte speciellt mycket gemensamt så jag frågade var han kom ifrån. Hans svar var "Jungend". Jag blev en smula fundersam och ville att han skulle utveckla, för är inte Jungend en konst/arkitetkstil? "Jo, men jag menar: man födds på ett ställe, växer upp på ett annat och så har jag flyttat mycket också." Hur i helvete han lyckas koppla det till Jungend vet jag inte. Hej jag kommer från rockoko. Eller kanske art deco. Matte skulle definitvit komma från barock. (inte barocken. utan barock)


*Vanligtvis brukar jag inte behöva "försöka", det blir en naturlig följd av de mängder öl jag har en förmåga att sätta i mig i rask takt.
** Jag vet att det inte slut ännu.
moget | | 2 kommentarer |

Freaking Fantastic!

En helt perfekt dag. Helt perfekt.* Vaknade först vid åtta och kom på att det var helt onödigt att gå upp så tidigt på en ledig dag. Så jag sov till elva. Gick upp, drog igång kaffebryggaren och min talbok (Regnmakaren: John Grisham, skapligt underhållande). Sen ringde Marcus och tyckte att vi skulle fara till Linköping och pierca oss. Så det gjorde vi! Lillsnörpa möte oss vid busshållsplatsen och hängde på. Marcus stansade ut ett hål i örat och blödde massor. Han fick en röd segelbåt i plast för han varit så duktig. Jag tog en piercing i läppen. Det gjorde inte ont just när den gjordes utan efteråt när adrenalinet ebbat ut. Jag har svårt att äta för jag tuggar ideligen på staven.Obra. Alla på piercingstudion var skitsnygga. Konstigt. Sen blev det en milkshake på Donken.

På kvällen blev det vittvin hemma hos Ebba och sen ett litet förhäng på Gripen. Jättetrevligt. Jag och Ebba gick iväg för att äta pommes och Ebba fick den bästa/sämsta pickup-line någonsin " Ska inte du och jag gå hem och gråta tillsammans?", sagt av en snubbe i 25årsåldern. Det ville inte Ebba.  Sen gick vi en sväng på Hugos. Det var inte alls mycket folk men jag hade roligt ändå. Kom på en ny dans. Tänk-dig-att-du-håller-i-en-jätte-stor-levand-lax-dansen. Funkar bra till discodunk. Efter Hugos blev det ännu mera mat. POMMES. jag är galen i pommes nu.

Men bortsätt från piercingutflykt, öl och trevligt sällskap så har jag idag fått klartecken från min blivande rumskamrat att vi ska ha marsvin! Å. Min ska heta Frank och vara jättesöt. Rumskamrat  (Marcus) ska heta Fuckface eller Facefuck.  Men det kommer inte bli förrän nästa år. Det är dyrt att flytta. Hur som helst är jag så väldigt glad just nu. Borde sova ett par timmar för i morgon åker jag till Farmor och tvättar fönster.

Lycklig!


*Bortsätt från att jag drömmde att båda mina fötter amputerades. Jag hade ing problem med det, kunde tänka mig att hasa fram på fotproteser. Men sen kom jag på att ingen vill ligga med en tjej utan fötter. Då blev jag ledsen (i drömmen alltså)
moget | | En kommentar |
Upp