Söndag. Oblodig söndag.

Hej. Idag, kära vänner och bekanta, är jag ledig. Det är helt sant. Har inte någonting planerat för dag. Det känns lite, eh, overkligt. Igår var det vernisage för Museet för Glömska. Jag vet inte vad folk tyckte om min pryl där för jag stod i cafet hela tiden. Cafét gick back som satan. Och sen var det kanske inte helt smart att låta mig skriva prislistan. Man kunde köpa Olvier för 10kr.

Sen var det fest. Överallt. Kulturnatt. Jag såg en jycklare, modern dans, en monolog och lyssnade på musik. Sen var det mellanfest hemma hos mig. Det var roligt och trångt. Och nu har jag Jägermister och Baccardi på golvet.
moget | | Kommentera |

Ett Pragurval:

mamma
Min mamma när hon kissar i Prag.

bompa bompa
Bompa bompagubbarna på Prags mest välkända ölklubb. Stället ligger väg i väg med hotellet vi bodde på. Vi gick in där av en slump. Sen kom vi tillbaka varje dag. De har eget bryggeri och det var ett jävla drag på det stället. Det blev drag på oss också kan jag lova. Så pass att jag en kväll knallade hem, för att sova lite, utan att säga något till föräldrarna som hade ett par kallsvettiga minuter innan de fann mig i badrummet. Men innan jag gick hann jag ta en väldigt intelligent bild av migsjälv:

jagkissar
Jag kissar i Prag.

fetfot
Min gigantiska vänsterfot i Prag.

pappastaty
Älskar den här bilden! Min pappa framför en staty i Prag.

fårskinn
Life is sweet in Prag. Okej, jag erkänner! Detta är en egobild. Men det är som kompensation för nästa bild där jag ser ut som det mongo jag faktiskt är.

papa
På puben blev pappa glad och jag fick dubbelhaka. i Prag.

moget | | Kommentera |

I prag is it drag!

Yo! So far so good. Att flyga var inte svinkul, men when jag got a few glas vin it felt betydligt better.
Mina parents is roliga. De spottar inte i glaset so to speak. The beer is billig, typ 12 kr for en stor stark. Lagom med andra ord.
The first night var vi on a boatpub med utsikt over Karlsbron och sen knallade vi home. Men vi var partysugna och heard massa fulla och glada pepople from gatan. Vi gick till puben som ligger granne med hotellet. Vilket drag! Tyskar, dutches, danskar, britter, italienare osv. Det kom en gamal gubbe med dragspel och spelade some svenska songs for oss. Riktigt gott beer, dom make it themselfs. When vi kom hem sen, fulla och glada, visade det sig att vi bor granne med Prags mest famous beerhall. Det kan inte bli better.

Jag har bought skor. Och jag ska buy fler. Tack vare mitt trasiga knee funkar takten med the parents bra. Nu har vi ju liksom samma takt! Och so tar vi beerpauser ganska ofta.

Hotellet is realy bra. Skitbra on att clean up. So jag har, elak som jag are, har placerat ut small bitar av salta pinnar i rummet. Ska se om dom hittar dem. Jag suggested att vi skulle lay ett gigantsikt pattern av salta pinnar. Typ skriva something, och sen put en pinne fel. Men pappa tyckte det var to elakt.

Det finns roliga klubbar i Prag, men mina parents is lite off on den punkten. De ville varken go till Pussy Delux eller eller Pussy teater*. So strange.

*det stavades inte alls so.
moget | | Kommentera |
Upp