Det bästa

Fyllinlägg är de bästa! Kom på en grej från igår: Jag hörde/såg det sjukaste grälet någonsin igår. Peter och Marcus började helt seriöst gräla för att Marcus sa att Peters flickvän cyklar bättre än en mobil. Varför Peter blev arg för detta påstående vet jag inte. Sen försökte någon kasta pizza på någon. Sen blev det brottning. Sen blev de sams.
moget | | Kommentera |

Irriterad

Pubrundan för Nollan var ett fjasko. För oss fadrar i alla fall.Vi var inte inräcknade någonstans. Så några av oss gjorde en egen pubrunda som var trevlig. Ämnen som behandlades då var bla Jehovas vittnen och tekniken utveckling till ett kontrollerande översittarsamhälle. Det var intressant.

Men bortsätt från alla intressanta diskusioner så är jag jävligt irriterad.Marcus, en fadder ock tillika god kamrat, fick en psyko efter sig när det var dags att gå hem. Först jagade vi iväg honom. Frid och fröjd. Men sen, när vi minst anar det, kommer fanskapet tillbaka och sparkar på Marcus så hans glasögon flyger iväg. Direkt efter ger han mig världens snyting rakt på näsan. Tack jävla idiot för att du slog mig rakt på min bruttna näsa.
moget | | En kommentar |

Dr Strangelove och träningsvärk

Gårdagens maskerad var jättekul. Det var roligt att vara Captain Jack hela kvällen. Mindre roligt var att mustachen och skägget ville ramla bort hela tiden så jag till slut fick ta naglelim i nyllet. Det sved rätt bra (men sen satt behåringen som berget.) Träningsvärk idag efter att ha gått som Sparrow hela kvällen, vinglande och knackigt. Det tog skitlång tid att gå sträckan mellan Dalkarlen och Trappan*. På Trappan var jag populär: bland tjejer! Inte förrän jag öppnade käften insåg de att jag inte alls var en han utan en hon. Det var flera vänner som inte alls kände igen mig.**
Efter trappan var vi ett gäng som for runt som skållade råttor och letade mat. Det slutade med att vi bildade hög på skvallertorget. En syn för gudarna för där låg Neo(The Matrix),Poccahontas, en indianhövding, en hiphopare (8 mile) och såklart Jack Sparrow. Sen blev det en liten efterfest hemma hos mig. Tvingade grannen att steka korv till oss allihop.

Idag har jag kämpat med att hålla mig vaken genom två filmer. Den första visades i morse, då är det befogat att var trött. THX 1138 av George Lucas. Den var bra, kanske något seg mot slutet. Och jag gillar inte slutet***. Nu på kvällen satt jag, Fanny och Oskar hemma hos Marcus och käkade Spicey Hot och tittade på Dr Strangelove. Jag var djupt koncentrerad på min mat**** i början av filmen. Men sen kom jag in i den. Peter Sellers är helt strålande som Dr Strangelove (och Group Captain och Lionel Mandrake och president Merkin Muffley)

*Normalt tar den sträckan endast ett par tre minuter att gå.
** Bilder kommer inom kort.
*** THX 1138, killen som filmen handlar om, lyckas fly från övervakningssamhället och kliver upp ur en tunnel och står i en fantastiskt vacker solned/upp gång.
**** Vem fan kom på att man ska äta mat med pinnar. Det är tamefan helt ologiskt. Kunde de inte ha gjort minitänger istället?
moget | | Kommentera |
Upp