Ickedag

Det känns som en icke-dag. En parentes. Har sett fram emot fredagen hela veckan och nu så bah. Nä. Ingen vill göra något roligt*. Det regnar. Min lunch består av en liten burk keso (för jag är för djävla lat för att gå och handla.)
Hade kunnat schappa tidigare från jobbet om det inte var för att det är en grupp "personer" som har en kurs i wordpress i våra lokaler och deras kursledare helt resolut vägrat förstå att lokalerna måste larmas när ingen är här. För att larma på behöver man en bricka. Efter sammanlagt åtta mejl fram och tillbaka med tidigare nämnd kursledare har jag insett att människan aldrig någonsin kommer att kvittera ut en bricka. Hence; jag måste sitta och vänta ut dem och sen larma på själv. (Vi gör det här varje vecka. Det är bra för tålamodet. Eller nåt..)
Funderar på om det är okej att vänta ut dem på Dubliners runt hörnet. Det är det va? Huvudsaken är att det blir larmat. Visst?
* Dricka öl. 

Ta en titt på den här. Vilka häftiga glajor alltså! Man skulle kunna tro att texten är "In my mind" gånger hundra. Men det är fel. "En mamma en mamma en mamma en mamma en mamma en mamma" ska det va.

moget | | Kommentera |

TOo0o

Jag och kock har ett hobbyrum. Vi visstet inte. Men det har vi. Och där bor Tim. Det visste vi däremot. Han är vårat husdjur. Igår knycklade han ihop sig som ett russin och sov i hörnet av soffan. Tji fick Kock som trodde att han skulle få se-på-hockey-sällskap. Själv duschade jag i 45 minuter sittandes på golvet (i duschen.)

Är sugen på små små tomater i ugn. Det är rätt märkligt för jag tycker inte att det är speciellt gott med tomater som varit i ugn. Glupsk som jag är måste jag ju sluka maten och just tomater brukar vara så djävulusiskt varma så jag bränner både tunga och gom. Ja, du hörde rätt. Både tunga och gom

Skulle inte ha något emot att gå på någon schysst utställning idag. Lite halvlullig. Lite förståsigpåare. Men det ska jag inte. Jag ska träna och sen ska jag lägga små små tomater i ugn. Kuken.
moget | | Kommentera |

Låtsasmåndag.

Jag raderade nyss ett inlägg om hur mycket jag just nu hatar SSU som kommer hit (till min arbetsplats) med en överväldigande översittarattityd, totaldissar mina direktiv om VÅR utrustning och goes banans med saker som inte tillhör dem. 13 - 17 har man möjlighet att boka tid för handledning med vår praktikant Pia. Det tolkade SSU som att dom kan dyka upp i trupp på 15 pers under "drop-in"-tiden, utan att ha bokat tid, utan att ha stämt av med Pia innan om vilket ämne man vill ha handledning i. Att Pia inte ens är här (hon är på vårdcentralen) verkar inte bekymmra dem det minsta. Nu bygger dom studio. Med grejer som inte ens tillhör oss. De för ett jävla liv här på våningen också. Bör jag knalla upp till bolaget på Linnégatan och köpa lite mod i forma av Brännvin och sen läsa lusen av Göran Persson-patrasket. Varje vettig socialdemokrat hade inte bara skämst ögonen ur sig utan även förfasats något gruvligt inför den kommande generationen sossar. FY FAN. Men jag tog bort det inlägget för jag kom på att det var lite för svårt att formulera på ett vettigt sätt. Det här beteendet hade jag kunnat förvänta mig av ett gäng MUFare. Men å andra sidan är det väl ingen märkbar skilland mellan de två partierna längre.
moget | | Kommentera |
Upp