Bagge

Jag vill också ha en guldbagge!* Hur skulle mitt tal låta? Det finns ju några olika vägar att gå. 

Alternativ 1: IN YOUR FACE MAJ PAULSSON! Du trodde att jag var lat och dum i hövet, att jag valt fel väg livet och förtjänade att sättas ut i en öken långt i från närmaste civilisation för att jag ändå inte kunde leva efter ett samhälles regler (Jag skojar inte. Hon sa verkligen det.) Jag är ganska säker på att du hade fel. För här står jag nu med en..eh..folieförpackad skalbagge?. Ja. IN YOUR FACE MAJ PAULSSON.

Alternativ 2: Tacka producenten, skådisarna, filmfotografen, financiererna, min familj, mina vänner, mina lärare från högstadiet, Benicio Del Toro, de trevliga konduktörerna på Västtraffik, den morgonpigga personalen i pusterviskkiosken, snubben som skrev "tänk om jag hade en liten liten apa", Mjölbys porslinsrävsmusseum, poltergeist, Alf, fitthuvet som snodde min dator (och där med la ett frö till den djupa ångest och sorg som all bra konst uppstår ifrån), FARC, rymdkakan, Bob Dole, Mufflon och såklart Kock för att han har stått ut mig under den här långa svåra processen. Tack!

Alternativ 3: Jag vill ta tillfället in akt att jätte-lång-politisk-utläggning-om-något-jätteviktigt-men-lite-för-aggresivt-så-det-mest-blev-pinsamt-talet.

Det finns säkert fler alternativ men nu ska jag sura för att jag inte får någon bagge. Och så ska jag lyssna på en ljudbok och spåna lite på hur man skriver en "bra spänningsroman" (SÅ käckt!) så man kan dra in lite cash. 

Hejpåre

* Någonstans djupt inom mig inser jag att det kanske krävs att man gör typ en film för att få det.
moget | | En kommentar |

Viktorianska Föreningens Årskrönika

Gahh, nu har jag inte skrivit om jobbet på flera veckor. Så jag gört nu. Alla är imbicila. Det är bara jag som är smart. 

Två tjocka gubbar med dåligt flås har lånat utrustning idag. Diskusion med oförstånde reporter för typ sjunde gången den här veckan (i tisdags eller om det var i onsdags) drämde jag en dörr i nyllet på hans kamrat. Med flit. Det händer inte så ofta att min ilska manifesteras i fysisk handling men satan vad befriande det var. Inte för att puckot fattade vinken men endå. Han stod där och knackade på min dörr sen. 

Var nyss på möte med några kollegor och bossarnas boss. Bossen var så sjukt ointresserad. Vet just inte varför men jag har en jävulsk lust att skicka hem ett gäng skalbaggar till honom. I en kartong. Får man skriva så? Är det någon form av hot? Nä, jag säger ju bara vad jag vill. Inte att jag ska. Shit. Snart kommer väl Säpo och drar iväg mig eller nåt. Speaking of wich. Träffade en tjej idag som håller på med en film. En dokumentär. Den kommer att sluta med att hon blir arresterad av fransk polis. På riktigt. Hon ska gå med burka och sjunga franska nationalsången ut med leus de buevuuvuvs*.

Nähepp. om man skulle ta och jobba lite då. Eller.

*Har inte en JÄVLA anning. Men det var något känt franskt stråk.
moget | | 3 kommentarer |

Maskopi

Jag gjorde en weddgie på min sambo igår. Sen skrattade jag så mycket att jag var tvungen att gå ut på ballkongen och kyla av mig en stund. Börjar faktiskt skratta nu bara jag tänker på det.


Min arm har gått sönder. Uppe vid axeln. Den ser lite konstig ut. Kanske bäst att jag vilar lite en stund. Här på kontoret.
moget | | En kommentar |
Upp