Lycklig födelsedag

Hej hej jag fyller år. Hurra!
Har varit i Malmö på en jobbgrej. Det var skoj. Jag är förbannat kass på mingla. Så min taktik är att suga tag i första bästa person som inte verkar skrämmande och sen hänger jag efter denne. Eller så dricker jag öl och alla problem med att mingla försvinner helt mystiskt.

När jag kom hem idag hämtade jag en gigantisk bukett blommor från min familj. Helt otroligt fantastiskt fin (jag är en sucker för blommor, det bara är så.) Och när jag kom hem hade min fina karl grejat som aldrig förr: Köpt och satt upp en arbetsbänk i gästrummet. Köpt en säng till gästrummet (Vi har ett gästrum nu. For real!) Och så hade han köpt ballkongmöbler så där har jag nu suttit och sugit på en pilsner och läste historietidningar. Helt och fullkommligt perfekt.

Här vankas det fest. Vi har fått några tragiska avhopp men fyllt på med andra spännande karaktärer till denna alkoholens afton. De som stannar tills i morgon kanske får ungspannkaka till lunch. Om inte jag flyr fältet och går och fiskar istället.

Mors mors.
moget | | Kommentera |

Fejk

Skrivandet föds i bitterhet, tjurighet, nedstämdhet och förbannelse. Och här springer jag omkring och är allmänt glad. Då blir det inte mycket skrivande.  Jag får fejka helt enkelt.  Är det okej?

Nu till exempel är jag skitsur för jag ska till Malmö med jobbet på torsdag till fredag. Först måste jag tydligen få tre timmars sovmorgon på torsdag (vad faan ska det vara bra för liksom) sen ska jag hänga runt lite i Malmö och gå på en skitträlig föreläsning. Det är ju allmänt känt att hotellfrukostar är guds straff till mänskligheten så en sådan måste jag genomlida på fredag då det till råga på allt är min födelsedag. Jämmer och elände! När jag kommit hem ska det tydligen supas till så jag blir riktigt bakfull och jävlig på lördag. Grattis till mig liksom. Tack.

Idag ska jag och min fula sambo gå och handla en grill. Liksom hallå? Är vi grottmänniskor eller? Måste vi tillreda maten över eld nu helt plötsligt bara för att det inte är snöstorm och snålblåst varje dag längre? Och så ska vi köpa en blomlåda till balkongen. Kanske med blommor till som ändå kommer att torka ut och dö för att jag glömmer att vattna dem.  De kommer bara finnas där som en påminnelse att jag är en dålig och livshatande människa.

moget | | En kommentar |

Ajm bääk

Music Doc är över och nu börjar livet igen.
Mina personliga favoritminnen från årets festival:
1. Mark Sultan på Truckstop Alaska. Obs! Bör upplevas live. http://www.youtube.com/watch?v=IedOHwrzPEQ
2. Jag blev polare med vaktmästaren på Stadsbiblioteket och fick stå och grotta ner mig i böcker från 1600-talet. Fucking awseome! ( Efter fredagens sista visning drack vi öl och wiskey i källaren. Sweet!)
3. Sly Stone-kvällen. Skitbra film och en rackarns trevlig regissör, Willem, på besök.
4. Eas och Fiannas dansande till M-rock. Fy satan vad svängigt det var.
5. Search and Destroy- Iggy and the stooges raw power på Macforum. Filmen är knappast ett mästerverk men kvällen flött på felfritt och stämmningen var god. En arrangörs dröm ungefär.
6. Steget live i Domkyrkan.

Idag har jag fiskat med Kock och Conny. Det var hur bra som helst. Fick ingen fisk. Men jag fick grillad korv. Av Kock. Inte av havet.
moget | | Kommentera |
Upp