Ordförråd

Det saknades två spänn på busskortet så chauffören ville inte låta mig åka med. Jag drabbades av tillfällig touretts och gav henne några icke så väl valda ord. Jag brukar sälldom yttra okvädesord till folk. Speciellt inte folk som bara gör sitt jobb. Men det var väldigt befriande. Så här i efterhand kan jag med säkerhet säga att jag knappast skulle vinna någon tävling i okvädesord. Ordförrådet på den fronten är ungefär lika nyanserat som havregrynsgröt. "Dra åt helvete jävla kukhuvuds fitta bög jävel FAAAN!" Ungefär så lät det. Sen vaknade jag. För det var naturligtvis en dröm.
Men nu vet jag att jag har lite att forska i. Bra okvädesord. En gång kallade jag en taxichaufför för "jävla Pokémon". Det var det värsta jag kunde komma på. Han bara skrattade åt mig.
moget | | Kommentera |

Me me me

Mycket har hänt under de senaste dagarna. Jag har suttit fast på en buss utanför Gränna*. Jag har blivit klippt. (håret alltså.**) Jag har varit på anställningsintervju i Falkenberg***. Jag har gjort en flyer. Jag har satt upp gardiner. Jag har blivit ombedd att skrapa bort matrester från tallriken när jag ätit. Jag har fått tillbaka min legitimation. Jag har ätit friterade räkor och ris. Jag har fått en finne i örat. It´s all about me! Me me me.
Jag är faktiskt ruskigt sugen på öl nu. Ska dona lite hemma och det är fredag. Men det blir inget med det idag. Kuken. 
* Tågtrafiken strular jävligt ofta för min del så buss kändes ju som ett vettigt alternativ. INTE.
** Och nu funderar jag allvarligt på att sluta ge Britt-Marie fria tyglar när det gäller mitt hår.
*** Där jobbar Tompa, Krille,Igor och Håkan. Håkan är en hund.
moget | | Kommentera |

Fotknölarna

Gött att bli så där brutalt sågad vid fotknölarna*. Jag och Janet har gjort en trailer idag men den sög tydligen getpung. Inte ett rätt hade den. Känns på något sätt nästan bättre än om omskrivningen hade varit att den var "halvbra". Samtidigt är det surt för hade vi fått lite klarare direktiv från LEDNINGEN som har FULLSTÄNDIGA RÄTTIGHETER att GÖRA VAD DE VILL med vårat material så hade vi kunnat klippa något som samtliga parter varit nöjda med. Nej jag är inte bitter. Jag är uppgiven.

Jag ska högst troligen på arbetsintervju den här veckan. Ett jobb. En svindlande tanke. Försörjning. En tjänst. En plats. Möjligheter. Möjligheter att kunna bestämma själv. Man ska inte hoppas för mycket. Inte måla upp den där gröna skogen och allt guld som glimmar men wtf? Jag är en glad skit tills det skiter sig så att säga.

* och vem F*N myntade det uttrycket egentligen? En mindre lyckligt lottad assistent till en trollkonstnär kanske..
moget | | Kommentera |
Upp