jag fixart.nästan.

Okej. Jag och Fanny gjorde verkligen vårt bästa för att beta av alla punkter på dagens to-do-list. Och vi lyckades. Nästan. Kunde inte bränna ut filmerna och jag svor och var förbannad för att redigeringslabbet är uppbokat i morgon; fram tills jag insåg att det var jag själv som bokat rummet. Det var ju förutseende av mig.

Kom alldeles nyss hem. Marcus delade en öl med mig och visade vad Manfred har i sin nyvunna byrå; ca 20 tubar hamburgerdressing. Den mannen har ett och annat att förklara när han kommer hem. Bisart.

Om tre och en halv timme har jag möte med Larjo. Känns ganska ovärt att gå och lägga sig.

Just det! Idag har jag spelat in tevebrus. jag var tevebrus. Svinbra blev det.
moget | | En kommentar |

Jag fixart.

Jag fixar.  Har lekt elektriker på museet och trasslat in mig och mitt hår i elak silvertejp. Är en smula virrig nu. Funderade på att dra en paralell till "Jag är som spindeln i nätet". Men det funkar inte. Jag gör en egen: " Jag är som spindeln i nätet som ränner fram och tillbaka och pillar lite här och lite där utan i egentligen slutföra någonting, är smutsig och just nu väldigt lycklig för att någon köpt hem tubost vilket innebär att jag kan ha något annat än senap på mitt knäckebrö (wee!)"

Nu ska jag och min termos förflytta oss till skolan. Här ska redigeras film så det rycker! Skepp ohoj! 
moget | | 2 kommentarer |

piggaste apan

I går påbörjade jag mitt ambasadörsskap för Rockparty. Manfred tog oskulden med en flyer. Sen for jag runt och satt upp lite affischer. Jag och tjepen är INTE bästa vänner så nu har jag "lånat" en nitpistol från museet.

Museet ja. Folk kommer på tre dagar innan utställningens öppning att de inte kan vara med. Samtidigt som andra tillkommer. Det är inte helt lätt att styra upp. Jag tänker "fuckit". Vad är det värsta som kan hända? Att det blir en halvtafflig utställning? Jo, förmodligen och det är ju inte så kul. Å andra sidan är det inte jordens undergång heller. De som har dykt upp är väldigt positiva och entusiastiska i alla fall.

12-13 timmarspassen i skolan börjar ta ut sin rätt, men nu är det mindre än en vecka kvar. Det är nu någon varm person ska dyka upp med päron eller kex, lägga armen om mina axlar, le lite betryggande och säga: "Det ordnar sig ska du se. Det kommer att bli bra."

moget | | Kommentera |
Upp