sju sovare

186250-63


Jag är så hungrig. äta äta äta äta äta äta äta äta äta. 
moget | | 3 kommentarer |

Woody Woodpecker

Det är väldigt mycket måndag idag. Har funderat lite på en sak. Varför är inte jag lika ball som Benicio Del Toro?
Det är inte rättvist.

Var och fikade på mammas avdelning förrut (vi sitter på samma företag nu) Så jävla tråkigt folk. En av fyra kvinnor med taskig hy vid fikabordet:
" Pappa badar varje sommar, oavsett hur kallt det är i vattnet. I helgen när han badade ville inte ens Hägern gå i!"
ASFLABB! Alla vid bordet började skratta högt åt detta "skämt". Vad är det med folk? Hade jag varit lika tuff som Del Toro hade jag rest mig (hastigt så att stolen for omkull) och sagt något i stil med: "Give me your carkeys, cocksucker" *(Utalas väldigt sluddrande) Men okej, det är väl inte deras fel att de är tråkiga. Men ska det vara så? Är det så man kommer att bli när man blivit (riktigt) vuxen och sitter med fast månadslön och betald semester? Torr humor och taskig hy?


186250-62186250-60

*Okej, Del Toro citatet. Det kanske är en smula internt. Citatet är i alla fall från filmen Usual Suspects.
moget | | Kommentera |

det var bara röta..ingeting att titta på!

Jag har befriat Swea rike från den årliga rötmånaden. Rötan bor för tillfället i min mun. Ingenting smakar gott. Det är bara vatten som är gott. Det är sällan något är "lagom" med mig. Antingen är jag hungrig som svulten pyttonorm när husse/matte åkt på jordenruntresa i ett år eller så är jag inte hungrig alls. (väldigt svårt att komma på en fiffig djurliknelse på djur som inte är hungriga.) Här på jobbet är det iofs inte så konstigt att jag inte har någon aptit. Jag brukar undvika att käka samtidigt som de andra men ibland händer det att dom inte kommit iväg när jag travar upp till matrummet en halvtimme senare än de. De pratar ta mig fan bara om förlosningar! Entschuldigung men jag är inte speciellt intresserad av att diskutera fostervatten och foglossning när jag äter. Idag kom jag lite tidigare och till min stora förvåning så var de inte förlossning man pratade om då; det var fettknölar och svett som var på tapeten. Så mycket bättre.suck. Sen övergick diskusionerna (naturligtvis) till förlossningar och graviditet. jaja. Dagens i-landsproblem är i alla fall proklamerat nu: chubbie (vildbarn) är inte hungrig. bu fucking hu.

På tal om "lagom". Om någon känner till någon bra anger managementmetod så hör av er till mig. Igår skulle jag betala räkningar. Internetdosans batteri var slut så jag köpte ett nytt. Men sen tyckte dosan att jag slog fel kod tre gånger och blockerades. Satan i gatan va arg jag var! Skrek och svor som min bror (sa mor). I min ilska bet jag sönder den så jag fick ont i tanden. Sen slängde jag fanskapet i soporna. Jag  var röd som en tomat i nyllet i säkert en timme av ren och skär ilska. Sen sa pappa att jag får en ny dosa på banken om jag tar med den gamla. He.
Så idag var jag på banken under lunchen. Med en sönderbiten dosa som luktade ketchup, stekt lök och en svag doft av fimp.

(men jag fick en ny dosa i alla fall. och tanten frågade inte ens vad som hade hänt. Jag hade tänkt att förklara skadorna på dosan med att jag flyttat nyligen och att jag tappat dosan i en talrik mat. och att jag röker väldigt mycket.)

Det är inte  Nisse på bilden:
Häje!
moget | | Kommentera |
Upp