City of Satan

Hejsan alla glada baggarbarn! Den här veckan kommer knappast gå till historien som den mest produktiva på uppsatsfronten. Vi är inte jättelångt ifrån att hamna i det här läget igen*: http://vildbarn.blogg.se/2009/october/mew.html

Men på rädda-liv-fronten går det bra.

Och på bara-äta-frukt-fronten** går det också bra.

Och på jag-kan-inte-sluta-tänka-på-honom-fronten går det exceptionellt bra faktiskt.

Vi huserar på våning fem på Spetsen nu, jag och Fanny. Vi har försökt skapa lite trivsel i detta fönsterlösa rum genom att hänga upp ett trasigt modellflygplan i en lampa, ställt upp en massa tyska böcker om tåg på listen på whiteboarden och slutligen ritat sälar föreställande oss. Min har klor och är jättebra för den kan knäcka nötter. Fannys har vanliga sälhänder och kan inte alls knäcka nötter. Hon kan bara bitchslapa saker som står väldigt nära.
Folket på den här våningen verkar inte helt nöjda med vår husering. Igår stod det tre jubelidioter och stirrade in på oss genom glasdörren. Vad fan är problemet? tänkte jag men de sa inget. Man vill ju ha en schysst stämmning på sin arbetsplats så idag försöker jag blidka personalen med Turbonegro och Nashville Pussy. Hoppas det gör susen.

* Inte mig emot, det var skitkul. Å andra sidan vore det ju rätt soft med en färdigskriven uppsats.
**Inte helt frivilligt. Men det är det enda som inte växer i käften på mig.

moget | | Kommentera |

Lystring!

Nu är goda råd dyra.  Om ett par dagar fyller jag år igen. Ni som tillhör min stadiga bas* av beundrare vet naturligtvis vilket datum det rör sig om. Jag ger er chansen att hinna införskaffa de mest åtråvärda presenterna, så ni sedan kan luta er tillbaka lugnt förvisade om att ni lever i nåd med mig Allsmäktiga NinjaAlfahaneMaorieKentaurBög.


1. Järnnia. Jag behöver den i kampen mot min förrådsinbrottsmänniska.  Och för att det är en schysst accessoarer till ett par brallor jag har.
2. Kastknivar. En ständigt återkommande på punkt på mina must-have-listor.
3.Bloody Mary.  För att det är gott. För att jag är tuff.
4. En midjeväska med kodlås. Så att inte fyllelisa kan tappa bort mer saker åt nykterlisa.
5. Skor. Storlek 37 eller 38. Jag föredrar 38 men har storlek 37. För säkerhets skull är det bra med två par av samma sort då skor har en tendens att mystiskt försvinna. Eller bli i vägkastade av fyllelisa.
6. Tandlagning. Börjar på allvar tröttna på gluggen efter halva nummer 16. http://www.lj.se/info_files/infosida33466/tandrader.jpg
7
. Nya hörlurar till min Mp3-spelare. Helst sådana man kan ha hängande runt halsen.
8. Trumset.  Jag är ju redan ruskigt bra men känner att det kanske skulle vara bra att hålla skillsen vid liv även mellan mina två gästspel per år.
9. Vovve.  I lagom storlek och med schysst karaktär. Stort plus om den är rosa på magen.
10. Festivalbiljetter. Det finns ju faktiskt en överhängande risk att jag inte vinner biljetter i år till de festivaler jag vill åka på. Och vad är ett Hultsfred utan mig liksom?
11. En termos. Kaffe i parken.
12. Tripp till London och biljett till Les Mis.  Som bonus kan man då få hänga på mig till National Museum och höra mig berätta anekdoter om Mumier och andra gamla föremål. Och så kan man få panik när jag har gått vilse och inte hittar tillbaka till hotellet.
13. Schampo. Mitt börjar visst ta slut.
14. Parkhäng. Folle och trivsel. Kanske en omgång UNO.
15. Kikare med mörkerseende.  Förklaring överflödig.
16.Säl.

*Alla två.

moget | | Kommentera |

When the president talks to God.

Ja jävlars vilken helg! Länge sedan jag hade fullt så trevligt. Tatueringsmässan var i stan. Varberg var i stan. Nya bekanskaper. Härligt. Pretty fucking awesome faktiskt.

En makalöst bakfull Janet och jag var i finspång och filmade Saturday´s Heroes på Rockbageriet. Det där stället väcker många fina minnen (Jävlars i havet vad jag känner mig gammal ibland). Fjortisfyllor, hångel, konserter och bus. Filmandet gick bra. Riktigt bra till och med. Trots att jag var på gränsen till totalt nervsammanbrott när ett sketdåligt deathmetalband spelade i all evighet. Jag ville tillbaka till Norrköping fortare än kvickt.

I morgon sätter vi, förhoppningsvis, sista scenerna till filmen. Lite aukusiskt på Jolly Rockets. Behöver något att bryta av med.

Men shit. Vem försöker jag lura här. Har knåpat på det här rätt intetsägande inlägget skitlänge nu. Det är så här: GAAAAAHHHH!

moget | | Kommentera |
Upp