Bästis

Jag har fått en ny bästis. Han är så fantastiskt positiv till allting, och det kan jag behöva. Lite positiv energi. Att äta frost, tops, toapapper, mamma mu, tofflor, sladdar, trådar och hår är kul. Nästan allting är ätbart. Att galopper runt med ett mumintroll i munnen är också kul. Och att slicka på schampoflaskor. Ja allting är kul helt enkelt. Han får stå för springandet och ätandet så dricker jag kaffe och röker så länge. Igår tog vi ett gemensamt gubbvil, det var mysigt värre. I morse satt han och gnydde och krafsade utanför min dörr. Efter en stund tystnade det och jag trodde att han tröttnat på att vänta. Men det hade han inte. Han låg och sov precis utanför. Vet ärligt talat inte hur jag någonsin ska kunna lämna honom när det är dags att åka hem.

Att han ser ut som en blandning av Chewbaccas mini-me och en nallebjörn gör ju inte saken lättare:


moget | | Kommentera |

Mjölken_är_slut

Mer fontanellsex åt folket! (Det är när man pressar in sin manslem i den ännu mycket mjuka fontanellen på ett spädbarn.) Äsch. Nåt måste man ju skriva för att hålla den här jävla sidan vid liv.

Jahapp. Då var man i väna östergötland då. Allting är sig likt. I morse tog jag bussen från fimpan till norpan. Precis som jag gjorde varje dag som jag gick i gymnasiet. Sen var jag upp på Spetsen (del av campus). Precis som jag var varje dag under mina fyra år på KSM. Same same but diffrent. För sent att återberätta om dagens händelser med gruppövningar där jag var outstanding i min grupp (något jag också påpekade högst osubtilt på den gemensamma genomgången efteråt. *)

*Pekade på mig själv med båda pekfingar och sa högt och tydlig "Såklart, det är ju jag som har spelat in!" (Ljudinspelningsövningar,resten av folket i min grupp hade för låg nivå vid inspelning, men mitt spår lätt såklart bra enligt ljudproducenten Håkan.)

I helgen träffades hela familjen hemma hos mamma. Det var både roligt och jobbigt och mättande.
Kan man säga "både" när man räknar upp tre saker förresten?

moget | | Kommentera |

dä ä möcke nu

First thing first. Halva min vänsterhand sover. Den har gjort det i flera dagar nu. Det beror på att en nerv är i kläm. Nerven är i kläm för att jag sitter konstigt när jag spelar Bouncing Balls. Vilket jag gör ungefär hela tiden. Om vänsterhanden dör och måste amputeras ska jag stämma Mind Jolts (Bouncing Balls pappa) på flera miljarder. För jag måste spela hela tiden. Det tog mig två år att slå mitt personbästa, vilket jag gjorde nu i veckan. Men det räcker inte. För jag har fem vänner på facebook som har högre poäng än mig. Fullständigt oacceptabelt. Men det är ju fucking omöjligt att klara nivå sju. OMÖJLIGT.

Oh, glädjefnatt! Jag ska få träffa mina chickenshitar i morgon eller på fredag. Och sen ska jag träffa min familj! Mamma och jag konstaterade idag att vi aldrig tidigare varit ifrån varandra så här länge i sträck förrut. Nästan två månader. En vanesak antar jag men jag saknar min familj vansinnigt mycket. 
Och kvällen till ära saknar jag en lurvig sambo med vuxendamp också. Han är iväg på jobb. Jag hade min chans att leva rövare på egen hand. Dansa naken, nalla sprit, äta skräpmat i sängen osv. Men det där jävla Bouncing Balls förstörde alltihopa. Kommer i alla fall få en naturlig paus nu ett tag framöver. Jeanette och jag ska filma en massa de kommande veckorna till vår dokumentär. Undrar just om pöjkarna som medverkar i filmen är införståda med det. Annars kan det ju bli en helt annan typ av dokumentär där vi bokstavligen talat får jaga dem, eller köra hela paparazigrejen. Vilket iofs skulle vara kul men kanske inte helt rätt för just den här filmen. Usch. Jag måste jobba upp lite kärlek för den här filmen igen. Vanligtvis när jag jobbar med ett projekt så blir det min bäbis, som ska bli bäst i världen. Men just nu känns den här filmen mer som att tvingas dras med grannens charmiga men jobbiga unge.

P.s Jag ska även plocka svamp.ds.
hejs. 
moget | | Kommentera |
Upp