Shut up and suck

Har roat mig med att sitta och kika på Vision 80/20. Det är något slags program för "våra" telefoner. Där kan man sätta "Lunch 1 h" osv. Där står det också när man loggade ut sin telefon och oftast när man ämnar komma tillbaka. Det finns visst en hel del trollkonstnärer på firman. Att till exempel lyckas pilla in en åtta timmars arbetsdag mellan 10-15 måste ju helt enkelt föranledas av magi. Speciellt som där är en timmes lunch inbakat. Att det dessutom finns ett uppenbart sammanhang mellan dessa magiska dagar och den anställdes position på firman (hostmellanchefhost) kan ju bara betyda att man får lära sig trollformlerna när man kliver uppåt i karriären. Eller? 

 

Jobba hemifrån är vansinnigt populärt bland visa trollkonstnärer också. Då har man något helt vannsinigt mycket att stå i. Så pass att man inte kan svara i telefon eller svara mail. Verkar sjukt jobbigt i alla fall. Så jag hoppas att jag inte går samma grymma öde till mötes någon gång. Som tur är får ju dessa stackare i alla fall en hygglig lön. Lite som plåster på såren. 

moget | | Kommentera |

Baxa upp tanta på köksbordet och bah..

Alltså. Det är hyfsat stort hallaballo om den däringa boken 50 shades of grey. Den är tydligen snuskig. Dom ligger en massa i boken. Men ärligt, jag fattar inte. Inte måste man gå och köpa en tjock tung bok för att läsa snusk! INTERNET för i helvete. Det finns ju hela sajter med hundratals snusknoveller. Och hur många sajter det finns vet jag inte. Vad pysslar svensson med egentligen? "Nä. Tänk om någon vänlig själ kunde skriva lite snusk och publicera i en bok. Det hade varit mysigt. jag är inte så mycket för porrfilm men läsa snusk gör jag gärna." INTERNET! Gaaah. 
 
Jag är gräsänka hela veckan! Fap fap fap fap fap.
moget | | Kommentera |
Upp