INTERNETFYLLA!

Johey! Jag ringde nyss till Otto. Först svarade han inte, men vid andra samtalet svarade han: han trodde att det var SÄPO. Det är ett bra tecken va? Jag är hos Matte nu. Jag luktar svett och det spelas gituar hero. Helt värdelös är jag. Fast jag går in för det till hundra procent. Med alla hårdrocksposer och allt. Minst poäng men snyggast stil.

Jag ska övertala Matte till ett gästinlägg i afton. Yes I will.

moget | | En kommentar |

Syster Yster

Jag drömde att min syrra hade snott ett av mina block tecknat i det. Det var sjukt snygga teckningar, personporträtt och annat. Sen slog jag på en dator, där hade hon lagt in fler animationer hon gjort. Blev så himla imponerad. Skitsnyggt var det. Men det var ju en dröm. Ändå har jag god lust att ringa till henne och tala om hur duktig hon är. Det kanske är en hennes oanade talang? (ungefär som att jag tror att jag egentligen är en naturbegåvning vad det gäller golf och skulle bli ett proffs på nolltid om någon bara var så vänlig och lånade ut en klubba åt mig*)
Hoppas i alla fall att jag har någon oanad talang (helst en vettig, jag har ett par stycken man inte gärna skriver på sin meritförteckning.)


*Sist jag höll i en golfklubba svingade jag iväg en boll på knät på en vän som stod fyra meter bort. Sen kunde inte han gå på ett tag. Andra slaget gick åt andra hållet och var ett par centimeter från en cafeterias enorma fönster. Sen dess har jag inte fått komma i närheten av golfklubbor. Men det var ju bara två slag. TVÅ! så egentligen är jag nog jättebra på golf.
moget | | Kommentera |

en liten roomate

Halv sju i morse kröp min roommate* ner under mitt täcke. Han låg och krängde en stund och småsjöng lite sådär som man kanske gör på morgonkvisten. Efter en god stund viskar han "mamma, maaaaammma!". Nejdu. "Mamma är inte här. Hon är i västerås" sa jag. Det blir tyst ett par sekunder och jag får ett par små händer i nyllet. "Vem är du då?". Lite senare var det dags för morgonkissen. Han ropade på mig när han var färdig, det skulle torkas. I samma veva erbjöd han sig att göra detsamma för mig. "Ropa när du är klar. jag väntar här ute". Tack! (Lyckligtvis har jag lärt mig att ta hand om den biten själv.) Men det är väl tanken som räknas?

För övrig äter jag massor. Bara äter och äter och tänker inte alls på de svältande barnen i afrika. Bara svullar. Moffa moffa.

*Är kvar i finspång hos mamma och pappa och delar gästrummet med en liten.
moget | | En kommentar |
Upp