En rolig prick

I fredags möte jag upp Kock. Han hade lite hux flux rakat av sig mustaschen. I går morse försvann han vid åttasnåret på morgone för att spela Hockeybocky. Sen kom han hem fem timmar senare med en sprillans ny cykel (Som han funderade på att hänga på vägen i vardagsrummet!). Sen var vi en sväng ner på stan och köpte en rökt makrill. Sen kom han på att han ville ha Mohawkfrilla, så det fixade jag. Tänkte spara allt hår och stoppa en amiguri med (jag håller på att göra en.) men si det fick jag då rakt inte! 

På kvällen var vi hos M och fick en Bloody Mary. Det var visst någon hockey på teve. Efter det blev det thaikäk med Elvira och David. Vår servitris hade en liten märklig inverkan på Kock; han fick en helt annan röst. Jag skrattade så jag grätt. Sen gick vill Harrys. Där satt en tjej med helt enorma tuttar som hon tryckt upp typ hakhöjd. Jag var mycket faschinerad. Tuttarna svävade alltså någon decimeter över bordskanten. Svävade.

I morse ringde klockan åt helvete för tidigt (ett jävla ofog att klockor kan ringa även på söndagar.) Det är tydligen helt okej att boka in möten med folk på söndagar nu för tiden. (Exakt hur bitter jag är för det behöver jag inte gå in på nu. Men grejen är den att tågtraffiken inte går så jävla tät på söndagar.  Så för att vara i tid till kl 12.00 var jag tvungen att gå hemifrån strax efter nio. ) Kock piggnade till och ville ut och testa sin ny fina cykel. För att kunna cykla korrekt behöver man tydligen speciallkläder. Med skumgummi mellan benen. Som en blöja. Så här såg han ut:
Nehepp, om man skulle ta och peppa inför mötet med Solidariskt Sverige nu då. Jag känner mig lite bitsk idag. Det kan bli spännande!
moget | | Kommentera |

Amen skevt liksom

Varför har inte jag gjort lumpen? Har ett svagt minne om att jag kan ha dryftat frågan här förrut. Men på riktigt, varför har inte jag gjort lumpen? Jag hade ju kunnat vara generalmajor eller något liknande nu. Inte för att jag är så värst mycket för krig (även om vapen i sig är rätt tufft. Förrutsatt att det är jag som får fippla med dem). Men om man är generamajor, eller löjtnant eller vad det nu heter så får man ge order till folk. Som dom sedan utför. För det är typ lag på det. 

Jag har fått en och en halv praktikant på halsen. Helt ofrivilligt bör tilllägas*. Och de tar inte alls några order.** Speciellt inte från mig. Däremot har de en jävla massa krav. På mig. Hur gick det här till liksom? De saknar dessutom folkvett och hyffs. Är självcentrerade och lata. Två tonåringar med andra ord. WTF?! Hur fan kan jag ha förlorat maktkampen mot dessa två?

*Sa ifrån på skarpen angånde framtida praktikanter redan före jul tack vare en omåttligt blyg praktikant vars konstanta stirrande bokstavligt talat skrämmde  skiten ur mig.
** Vilken i enlighet med Darwins lag borde vara deras främsta och mest förnämsta uppgift här på jorden.
moget | | 2 kommentarer |

rökt

Jag har just inget att förtälja idag. Inget av större dignitet i alla fall. Har 291 kr på mitt konto, har precis käkat lunch och tänker alldeles strax gå och bajsa.
Damn! Nu kom det en snubbe och ska ha möte med mig. Där rök den betalda bajsningen.
moget | | En kommentar |
Upp