Fethaja!

Idag har jag varit glad hela dagen. Jag har också varit snäll hela dagen, för det är mors dag och jag råkar befinna mig hos min mamma. Muminmamma. Hallonmamma. Hon fick en näve lupiner i morse, och nu lagar farsan mat.

Marcus lämnade kollektivet idag. Det är jag ju faktiskt mindre glad för. Vet inte om jag ska ta mig in till Norpan ikväll eller ej. Jag har iofs inte råd med en bussbiljett så valet borde vara givet. Och i morgon ska pappa iväg och skjuta med pilbåge. Det vill jag också göra. Undrar om det inte rent av är obligatoriskt för en ninja att kunna behärska pilbåge?
Jag tror att jag är svinbra på det i alla fall.
moget | | Kommentera |

275 gram

Befinner mig i västerås, närmare bestämt hos syster yster. La familja var ute och käkade förrut och jag trodde för en stund att jag sulle avlida av mätthet. En biff på 275 gram går inte av för hackor. Tydligen har jag rätt kass självkännedom, eller så kände jag för att straffa min bakfyllekropp lite extra med att äta brutalt mycket glass till efterrätt. På vägen tillbaka till bilarna gick vi förbi en damm med änder i. Syrrans unge var frame och kände på vattnet. Det var, och jag citerar, superkisskallt.

Good news; jag har fått två jobb! Föräldrarna kom och hämtade mig i morse, nattens rus satt fortfarande kvar i kroppen så jag var rätt glad. Innan vi lämnat Norrköping fick jag det första; flyttstäda morfars hus. Efter en timmes bilfärd ringde Patrik från praktiken i Göteborg och undrade om jag vill filma ett bröllop på midsommar. Jag tackade ja, bra pengar och bra erfarenhet.

Igår inledes New Media Meeting och min klass hade en spartansk men ack så trevlig hejdåfest. Vi började på Trappan och slutade på Hugos där det beställdes Bloody Marys och tokdansades. Jag har träningsvärk av all dans. På Hugos stod Christer bakom ett PA och jag fick dra lite i spakarna en stund. Men bara en stund. De andra fyrahundrafemtioelva gångerna jag kom och ville "hjälpa till" fick jag inte dra i några spakar. Eller trycka på knappar. Faktum är att jag inte fick röra systemet något mer. Lustigt.

Det var mycket som var skoj i går men inget jag orkar radda upp här. Så fort någon vänlig själ slänger upp lite bilder på eländet kommer jag raskt att stjäla dessa bilder och lägga upp dem här. Okej?

Nu är det rödtjut med föräldrarna som gäller för hela slanten. Hejs
moget | | Kommentera |

Kepsmongo

Laddar upp inför dagen med balja kaffe och Nashville Pussy. Ska få en rundtur på New Media Meeting kl elva. (Premiär idag, kom för sjutton!)

Hittade lite kepsar i garderoben (jo, hittar är precis vad jag gjorde, hade totalt glömt bort att jag ägde dem.) Men jag ser dum i huvet ut i dem. Hur kommer det sig? En keps som satt som smäck förra året får mig att se ut som ett tvättäkta kepsmongo nu. Hur?!  Har svårt att tänka mig att min skalle totalt har ändrat form på ett år.
Eller så såg jag helt enkelt ut som ett kepsmongo förra året...

Smek!
moget | | Kommentera |
Upp