Put my ass on the market

Jag är inte riktigt där än. Inte helt sugen på en tvåsamhet. Något som verkar helt osannorlikt enligt arbetskamrater och vänner. Så nu har folk i omgivningen börjat fundera på presumtiva kandiater åt mig. Tack men nej tack. Jag vet att det är välmenat. Men jag är singel (eller ENSAM som Kontry skulle ha benämnt det) för att jag inte haft någon lust. Eller för att jag inte har träffat någon vettig filur.* Skulle jag träffa på någon det klickar med så säger jag inte nej. Jag har bara inte aktivt exponerat mitt arsle på singelmarknaden.
 
Tinder och sånt går fet-bort. Jag får en klump i magen vid blotta tanken. Om jag skapar en profil på en sådan sajt där jag i profilen är rolig och intressant och övervägande del av bilderna på mig visar glittrande ögon och inte mina dubbelhakor i tre olika vinklar där och bilder där mina armar ser ut som grisben med fingrar på** så är risken övervägande att en eventuell matchning blir galet besviken om vi sen skulle ses irl.
Den bistra (men ack så roliga sanningen) skulle förmodligen inte generera många svajps eller klick och mitt självförtroende skulle sjunka i botten. Jag är rädd helt enkelt. Hur man än vänder sig har man ändan bak så att säga.
 
MEN. Det finns ett stort men här. Jag jobbar på min "offentliga dateingprofil". Jag ska lära mig joddla! Så förhoppningsvis kan jag inom en snar framtid formulera min slogan för min "personal branding" på följande vis;
 
Jag har inte bara studieskuld och är tjock- jag kan joddla också!
 
Pretty oslagbart om jag får säga det själv. Ett kap av rang.

Naturligtvis har jag själv grundkriterier som jag hoppas kan uppfyllas av en presumtiv partner. 
1) Hen får ej vara en gamer som lägger mer än 12 h*** i veckan på spel (Dator/PS/bräddspel/kasino osv.) 
2) "Vad DU vill"-personer. Alltså. Någon som aldrig kan ta ett beslut eller påvisa vilja åt någon riktning. Vad vill du se på netflix? - bestäm du :) Vad vill du äta? - Vet inte. bestäm du :) Ska vi bli pruttfulla på fredag? -Ja om du känner för det. Alltså. Jag vill inte ha någon dominant alphahane. Men jag är inte sugen på att valla runt på ett viljelöst väsen**** heller. Mkay?
3) Snåljåp. En person som kan sitta och räkna kronor och ören per person när ett krogbesök med vänner ska betalas går fetbort. Det är rent av avtändande. 
4) Mansplainer.***** Den är klurig. Ofta fattar inte en mansplainer att denne är en mansplainer. Jag känner tämligen ofta ett primalt behov av att använda grovt våld när någon ska mansplina något för mig. 
5.) Kan recitera en hel vers från en Bon Jovi-låt. Det betyder inte att jag tycker att Bon Jovi är det bästa bandet som någonsin funnits. Men det påvisar att hen är en lika nostalgisk romantiker som jag. 
6) Inte agera på sin svartsjuka. Jag har gott om vänner. Och vi är nära. Både flickor och pojkar. Jag vill kort och gott inte ge mig i lag med någon som blir svarsjuk på vänner. 
 
Nu några önskvärda egenskaper. Alltså inte grundkriterier utan mer som egenskaper som ger varma poäng på pluskontot.
7) Tycka om att gå och titta på slott och borgar. När man är ute och åker händer det ju att man åker förbi den där synbolen "Sevärhet"(Ser ut som två kringlor som hänger ihop med två andra kringlor. Googla själv!) Jag vill så gott som alltid se vad det rör sig om. Sen är jag lite slottshistoria-torsk. Och tycker att vikingafält är ballt. Gamla lämningar är fränt!
8) Klarar laktos och gluten. Det är ingen deal-breaker. Jag lovar! Men jag gillar att laga mat. Och ju större "skafferi" jag har att förhålla mig till desto bättre. 
9) Någon form av engagemang. I en fackförening. Som volontär. Musiker. Skådis. Författare. Konstnär. Föreningsmedlem. Demonstrant. Osv. Engagemang är sexigt ( och beundransvärt) som fan. 
 
 
* jag har träffat exakt två väldigt vettiga filurer under de senaste åren. Båda två var naturligtvis kolosalt upptagna. Kuken!
** det gör dom faktiskt på bild! Ser ut som grisben alltså. 
*** Exakt 12 h är taget helt ur luften. Jag vet inte. Men jag vill inte stå med en middag som blir kall på bordet för att det är en "jävligt fet raid på gång" eller att "det drog ut 5 h på tiden för att fantasytrollkarlen i hittepålandet hade fått grus i fittan/innanför förhuden" ( jag tycker om att laga mat.)
**** Kräk. Jag ville skriva viljelöst kräk. Men det kändes taskigt. 
***** https://sv.wikipedia.org/wiki/Mansplaining
 
moget | |
Upp