På sjunde dagen uppstånden från de höga

De senaste dagarna har jag vid flera tillfällen suttit och läst gammla blogginlägg här och fnissat hejdlöst åt hur fantastiskt rolig jag är. Eller var.
 
Det sista inlägget innan bloggen självdog handlade om min dåvarande sambos lökprutt. Det var i september 2013. Då bodde jag i Varberg och arbetade på ABF Göteborg.
Nu bor jag i Norrköping och jobbar på ABF Östergötland. Sträckan däremellan skiter vi i va? Det finns dock två mycket viktiga saker som man bör känna till; 
  • Jag har sett en livs levande korp. EN KORP!
  • Förra hösten när jag plockade svamp fick jag med mig ett vildsvinsborst hem. Jag har sparat det i en liten burk.
By request av Frida så ska jag försöka mig på bloggandet igen. Frida är min arbetskamrat och kompis på ABF Östergötland. Har nog aldrig kommunicerat så mångsidigt med någon förrut; snap, messenger, sms, mail och instagram. Vi sitter typ 12 meter ifrån varandra på jobbet. Nu håller vi tummarna för att vi ska få byta rum så vi sitter i rummen bredvid varandra. Då ska vi utveckla en enklare version av morsekod. 
 
Mufflon- muppen- el muppo- Bruno- Max är fortfarande det absolut bästa jag vet. Han är en liten gubbe emellanåt nuförtiden. Kan bli gubbilsk när han vittrar grannhundarna också så där. Och så vill han inte gå upp tidigt på morgonen längre. 
 
Förutom 25 plus på vågen (I KID YOU NOT) är jag mig rätt lik. Självgod, rolig, bitter och med ett rättspatos av rang! ( Just det där rättspatos av rang har jag av någon anledning skrivit på min linkedin profil. Hur pretto är inte det liksom.)
I morgon har jag tagit semester för att plocka svamp.
 
Smell you later!
 
 
moget | |
Upp