En rolig prick

I fredags möte jag upp Kock. Han hade lite hux flux rakat av sig mustaschen. I går morse försvann han vid åttasnåret på morgone för att spela Hockeybocky. Sen kom han hem fem timmar senare med en sprillans ny cykel (Som han funderade på att hänga på vägen i vardagsrummet!). Sen var vi en sväng ner på stan och köpte en rökt makrill. Sen kom han på att han ville ha Mohawkfrilla, så det fixade jag. Tänkte spara allt hår och stoppa en amiguri med (jag håller på att göra en.) men si det fick jag då rakt inte! 

På kvällen var vi hos M och fick en Bloody Mary. Det var visst någon hockey på teve. Efter det blev det thaikäk med Elvira och David. Vår servitris hade en liten märklig inverkan på Kock; han fick en helt annan röst. Jag skrattade så jag grätt. Sen gick vill Harrys. Där satt en tjej med helt enorma tuttar som hon tryckt upp typ hakhöjd. Jag var mycket faschinerad. Tuttarna svävade alltså någon decimeter över bordskanten. Svävade.

I morse ringde klockan åt helvete för tidigt (ett jävla ofog att klockor kan ringa även på söndagar.) Det är tydligen helt okej att boka in möten med folk på söndagar nu för tiden. (Exakt hur bitter jag är för det behöver jag inte gå in på nu. Men grejen är den att tågtraffiken inte går så jävla tät på söndagar.  Så för att vara i tid till kl 12.00 var jag tvungen att gå hemifrån strax efter nio. ) Kock piggnade till och ville ut och testa sin ny fina cykel. För att kunna cykla korrekt behöver man tydligen speciallkläder. Med skumgummi mellan benen. Som en blöja. Så här såg han ut:
Nehepp, om man skulle ta och peppa inför mötet med Solidariskt Sverige nu då. Jag känner mig lite bitsk idag. Det kan bli spännande!
moget | |
Upp