Fylleinlägg

Det var bra länge sen jag skrev här på fyllan. Vad jag kommer ihåg i alla fall, hähä.
Jag är inne i en period. Pendlar mellan irritation, ilska och uppgivenhet. Det yttrar sig ytterst blygsamt må jag säga. Jag muttrar mest för mig själv. Min stackars sambo förstår inte vad som händer och är jätterar och vill veta "varför är du ledsen". Det är nog mest att mitt jobb suger hästkuk och att jag saknar min familj, mina vänner och ett projekt som engagerar mig. Det enda som lättar upp är alkohol. Jag har inga som helst problem att låta bli i veckorna men till helgen vill jag ha kul! Jag vill fest och leva och inte vara så jävla rekordelig.

Skulle ju ta en kurs i japanska till hösten. Men en god vän funderade på om jag inte skulle ta en något mer kreativ kurs istället. Jag är sannerligen inte bra på att teckna, men nu har jag chansen att lära mig grunderna i Mangateckning eller Serieteckning. Det kanske vore nåt? Jag måste göra något, och jag måste göra något snart innan jag går "Falling down" på folk.

Btw. Jag lyssnar på My Chemical Romance varje dag. Det är den enda låtlistan vi har på offline på Spotyfi Premium. Men det gör inget för varje dag blir jag lika okej. Folk har trackat mig som fan för att jag gillar dem. Mitt svar brukar oftast bli i stil med "vaddå? Ska jag säga att jag inte gillar dem för du som är så cool säger det?". Jag skiter fullkomligt i vem som gillar dem eller inte. Jag tycker att det är svinbra. Jag såg dem på Roskilde i sommras och nästa gång de kommer till Sverige vill jag gärna se dem igen.

Förlåt för alla stavfel. Jag är lite slirig under tassarna och väntar på den snyggaste killen i Sverige (jag har ju inte varit någon annanstans. Det kanske finns någon snyggare i Norrland men där har jag inte varit:)
moget | |
#1 - - willy S:

alltså de bästa serierna görs av de som tecknar sämst, folk som faktiskt kan rita brukar göra ganska tråkiga grejer. Imho. Inte jag då men andra:>

Upp