Ickedag

Det känns som en icke-dag. En parentes. Har sett fram emot fredagen hela veckan och nu så bah. Nä. Ingen vill göra något roligt*. Det regnar. Min lunch består av en liten burk keso (för jag är för djävla lat för att gå och handla.)
Hade kunnat schappa tidigare från jobbet om det inte var för att det är en grupp "personer" som har en kurs i wordpress i våra lokaler och deras kursledare helt resolut vägrat förstå att lokalerna måste larmas när ingen är här. För att larma på behöver man en bricka. Efter sammanlagt åtta mejl fram och tillbaka med tidigare nämnd kursledare har jag insett att människan aldrig någonsin kommer att kvittera ut en bricka. Hence; jag måste sitta och vänta ut dem och sen larma på själv. (Vi gör det här varje vecka. Det är bra för tålamodet. Eller nåt..)
Funderar på om det är okej att vänta ut dem på Dubliners runt hörnet. Det är det va? Huvudsaken är att det blir larmat. Visst?
* Dricka öl. 

Ta en titt på den här. Vilka häftiga glajor alltså! Man skulle kunna tro att texten är "In my mind" gånger hundra. Men det är fel. "En mamma en mamma en mamma en mamma en mamma en mamma" ska det va.

moget | |
Upp