Jag gör det. Jag gört.

Jag är så jävla arg just nu. Förrutom att arbetsbelastningen har helt sjuka proportioner just nu, jag är fettare än någonsin, varenda helg är uppbokad och det pissregnar ute så måste min mamma ringa och vara dum i huvet. 
Hon har hittat gamla kappor efter mormor. Som hon vill ge till mig. Jag kan inte ha kapporna. Jag har provat kapporna. Kapporna passar inte för mormor hade ungefär 20 cm kortare armar än mig. Men det är helt ovidkommande enligt min mor. För kapporna är MODERNA i år. Det har mamma sett på nätet. Själv kan hon inte ha dem. Eller rättare sagt så behöver hon dem inte. Hon ville att hon och pappa skulle komma och lämna dem till mig hemma i varberg- en schysst tanke (bortsett från den lilla detaljen att jag inte vill ha dem). Men jag är upptagen de kommande två helgerna. Då undrar hon om det inte är dags att "ni stryker oss från bekantskapslistan". Maken till mer manipulativ, martyrskapspoängplockande och helt ärligt inte speciellt trevliga människa får man ju leta efter. Jag skulle ha svarat ja. Bara svarat ja och lagt på. 
 
 
moget | |
#1 - - Rövfejan:

Amen, syster. Morsor alltså. Min egen går mig på nerverna med sitt gnällande. När man försöker komma med råd för att förbättra hennes situation så blir han bara sur och kommer med undanflykter. Om man föredrar att må dåligt framför att försöka förändra kanske man kan hålla käften? Nä, inte morsan.

Upp